18 Νοεμβρίου 2011

Δημόσια Διαβούλευση για το ILSaS (Συνεργατικό Πρόγραμμα Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών)Ξεκίνησε η Δημόσια Διαβούλευση για το υποέργο 1 «Δημιουργία Κεντρικής Υποδομής για την παροχή Ολοκληρωμένου Περιβάλλοντος Βιβλιοθήκης ως Υπηρεσίας - (ILSaS  - Integrated Library System as Service)» της ενταγμένης πράξης με τίτλο: «Προηγμένες Κεντρικές Υπηρεσίες Ψηφιακών Βιβλιοθηκών Ανοικτής Πρόσβασης Σ.Ε.Α.Β.».

Βασικά αντικείμενα του έργου είναι:
 1ο) Η προμήθεια / εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Αυτοματοποίησης Βιβλιοθηκών  (Ο.Π.Σ.Β.) στις κεντρικές υποδομές και στα ακαδημαϊκά ιδρύματα που συμμετέχουν στο έργο
2ο) Η μεταφορά/μετάπτωση δεδομένων και υπηρεσιών των βιβλιοθηκών στις νέες υποδομές
3ο) Η εκπαίδευση των χρηστών στο νέο Ο.Π.Σ.Β.

Το έργο έχει ενταχθεί στην Πρόσκληση 21.1 του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» (κωδικός ΟΠΣ 304202 και κωδικός υποέργου 1) και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου τριακόσιων εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (1.370.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Αξία χωρίς ΦΠΑ: 1.113.821,14 €.

Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει από 15/11/2011 έως και 9/12/2011
Τα σχόλια υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ilsas@unioncatalog.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τα τεύχη της προκήρυξης είναι αναρτημένα στα sites http://edeil.ntua.gr.

Διαφορετικά πατήστε παρακάτω.

άλλες πληροφορίες για το  ILSaS εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: